torstai 2. joulukuuta 2010

Hampurilainen

Osta naudan jauhelihaa, tiskistä vastajauhettuna. Mikään vakuumijauheliha ei onnistu. Painele taikina tiiviiksi ja pyörittele palluroiksi. Huom: älä mausta! Taputtele niistä 5mm paksuja pihvejä leivinpaperin päälle:

Laita toinen leivinpaperi päälle, kaulitse tasaiseksi ja pinoa:

Pistä pakastimeen ja käytä kun tarvitset.

Hampurilaiseen täytteeksi sitten coleslawta, salaattia, cheddarsulatejuustoviipale, itse maustettua majoneesia, grillattu ananas, bbq-kastiketta ja mitä nyt keksit, muista keltainen amerikkalainen sinappi! Paista pihvit juuri ennen käyttöä ja mausta paiston yhteydessä merisuolalla sekä mustapippurilla myllystä.

Lopputulos:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti