Tällä kertaa noudatin täydellisesti netistä löytämääni reseptiä:
Resepti
Raaka-aineet (2 annosta)
kanttarelleja (taisin pistää noin litran)
40 g voita
1 kpl sipuli
1 kpl valkosipulin kynsi
1/2 tl sokeria
1/2 tl suolaa
4 dl maitoa
2 dl ruokakermaa
1 kpl Maggin kasvisliemi-fondikuutio
mustapippuria myllystä
125gr (puoli pakettia) viherpippurikoskenlaskijajuustoa
-Revitään sienet halki pienemmiksi ja pannulla tai kattilassa haihdutetaan niistä neste pois, siirretään odottelemaan
-Kuumennetaan voi, jossa kuullotellaan pienityt sipulit, joiden päälle ripotellaan sokeri ja suola, noin 5 min
-Lisätään sienet, lisätään maito vähitellen
-Lisätään kasvisliemikuutio pienissä erissä ja mustapippuria myllystä
-Lisätään kerma ja annetaan kiehuskella hiljalleen puolisen tuntia
Laitetaan paistinpannu lämpilämään ja voissa paistetaan leipäkuutiot rapeiksi
-Lisätään juusto ja kuumennetaan niin, että juusto sulaa
-Lautaselle keiton päälle kourallinen leipäkuutioita
Kuva:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti