maanantai 29. marraskuuta 2010

Makkarakeitto

Tämän kaveriksi kannattaa tehdä kattilaleipää tai patonkia:

http://landeherkut.blogspot.fi/2014/08/kattilaleipa-no-knead-bread.html

200gr kasvissuikaleita (pakaste)
200gr keittojuureksia (pakaste)
1 varsiselleri suikaleina / pieninä viipaleina
1/2pkt pekonia
1 sipuli puolirenkaina
1 purjosipuli puolirenkaina
3 valkosipulin kynttä puserrettuna
2 krakovan makkaraa viipaleina
2 grillibalkania viipaleina
2 bratwurstia viipaleina
2dl ketsuppia
3 kuutiota pakastettuja pinaatteja
1rkl sokeria
2tl pippurisekoitusta
1tl cayennepippuria
1rkl paprikajauhetta
1rkl worchestershire kastiketta
2tl salviaa
2tl timjamia
1,5 litraa vettä
1 lihaliemikuutio

Nippu persiljaa.

Aloita pilkkomalla ainekset  ja laittamalla pakastevihannekset tai vastaavat kiehumaan veteen. Paista pekoni, sekoita mukaan paistumaan selleri, sipulit ja makkarat. Paista kiva paistopinta niihin ja sekoita kattilaan, lisää mausteet ja keittele 20 minuuttia. Lisää lopuksi persilja silputtuna, älä keitä enää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti