maanantai 29. marraskuuta 2010

Kylmäsavulohi-katkarapuleipä

Leipä on aina hyvää, tässäpä oiva välipala tai miksei vaikka lounaskin.

Täytteeksi pistin (2 annosta):
200gr Katkarapuja (pakastetut ovat ihan ok)
hieman Suolakurkkua pieninä kuutioina
hieman Sipulisilppua
Creme Fraichea 1/2
Majoneesia 1/2
Kuivattua tilliä, tuore toki parempaa, asuin ulkomailla eikä sieltä saanut tuoretta tilliä joten ostin Dilliä purkissa.
Suolaa
Mustapippuria
pieni pisara (1tl) sitruunamehua
kuivattua persiljaa

Nuo sekoiteltiin keskenään ja annettiin maustua noin 30min.

Salaattipetiin erilaisia salaatteja: pese, kuivaa, mausta balsamicolla ja levitä lautaselle.

Leivät paahtumaan, voita pintaan ja täyte päälle.

Kylmäsavulohta sopivasti päälle, koristellaan katkaravuilla ja kurkkuviipaleilla sekä keitetyillä kananmunilla.

Kuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti