maanantai 29. marraskuuta 2010

Pannari / Pannukakku

Tähän on reseptejä varmasti yhtä monta kuin on kokkejakin. Itse olen pitkällisen urakan jälkeen löytänyt sen oikean:

4 munaa
7 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoja
2 rkl sokeria
1 tl suolaa
1/2 dl sulatettua margariinia
2 tl vanilliinisokeria

Sotke munat astiassa, laita maito päälle ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita. Lopuksi joukkoon lisätään sokerit, suolat ja margariinit. Laita uuni päälle 225 asteeseen. Anna taikinan hautua sen aikaa että uuni lämpiää, hämmennä taikina vielä kerran ja kaada pellille ja paista sopivan ruskeaksi.

Tahdon että pannari on paksua ja teenkin sen pellin sijasta vuoassa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti