maanantai 9. tammikuuta 2017

Sitruunaposse

Lemon Posse
4-5 annosta.

Lähde:
https://www.facebook.com/fazersuomi/videos/10154247424423716/


4 dl kuohukermaa
1 ½ dl sokeria
1 dl sitruunamehua (tuoreesta sitruunasta, yksi iso sitruuna)
1 tl sitruunan kuorta raastettuna
Kermavaahtoa ja esim. keksimuruja koristeluun.
Tyrkisk Peber -rouhetta tai yksi turkinpippuri-karamelli murskattuna per annos.

Sekoita kerma ja sokeri kattilassa.
Kiehauta kerma, itse annoin kiehua koko ajan sekoittaen noin 4 minuuttia.
Raasta pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Sekoita mehu ja hienoksi raastettu kuori hieman jäähtyneen kerman joukkoon.

Kaada jälkiruoka laseihin ja nosta jääkaappiin. Anna hyytyä  yön yli kelmulla peitettynä. Koristelu Tyrkisk Peber -rouheella, kermavaahdolla ja keksimuruilla ja vaikkapa karpalojauheella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti