maanantai 9. tammikuuta 2017

Cajun ranskalaiset

Cajun ranskalaiset uunissa
neljälle

Lähde:
http://pidempikorsi.tumblr.com/post/75369992187/cajun-ranskikset-ja-pestodippi


6-8 isohkoa perunaa, kiinteitä
2-3rkl Cajun-mausteseosta (suolaton)
1rkl tummaa ruokokidesokeria
2tl sormisuolaa
0,5-1dl ruokaöljyä

Pese perunat, tee niistä suikaleita. Keitä perunasuikaleita 9 minuuttia suolalla maustetussa vedessä, siivilöi vesi pois ja anna perunasuikaleiden kuivahtaa.

Kaada päälle öljyä reilusti, ravistele varovasti ja laita cajunmauste ja sokeri sekä ravistele taas varovasti tasaiseksi. Varo rikkomasta perunoita.

Asettele pellille leivinpaperin päälle "yksitellen", eli ei läjään tai toisiinsa kiinni. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia, tai kunnes sopivan ruskeita. Ripottele päälle sormisuolaa.

Tarjoile vaikkapa pihvin ja kasvisten kaverina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti