keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Pestopastaa ja kanakastiketta sekä basilikaa

Herkullinen ja freesi pasta 6-8:lle


500gr pastaa, itse pistin pappardelle-nauhapastaa.

1 Purkillinen tuorepestoa (Lidlistä, kylmätiskistä) tai sopiva määrä jotain purkkikamaa tai mikä parasta, tee se itse seuraavalla ohjeella:
http://landeherkut.blogspot.fi/2010/12/vihrea-pesto.html
-Myös punainen Pirkka tomaatti-paprikapesto sopii tähän hyvin. 135gr purkki. Tuota sopii laittaa myös koko purkillinen.
300 gr maustamattomia kanafileitä suikaloituna/silputtuna
3dl kuohukermaa
0,5dl ketsuppia
100 gr tuorejuustoa (Itse pistin musta valkosipuli)
1 viipale cheddar-sulatejuustoa
2 kynttä valkosipulia silputtuna
mustapippuria
suolaa
Cayennea ripaus
3tl  sokeria

Koristeeksi:
Basilikaa 1 ruukullinen silputtuna
Pecorinoa/Parmesaania lastuina
Mustapippuria
Paistettuja/paahdettuja kirsikkatomaatteja

Paista kanafileet, mukaan ketsuppi, mausteet ja kermat ja muut aineet. Keittele ja hauduta 10min.

Keitä pasta ja kun valmista, vesi pois ja pesto sekaan, sekoita.

Kasaa annos niin että ensin pasta, päälle kastike, sitten koristelut.

Alla kuvat sekä vihreästä että punaisesta pestopastasta:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti