lauantai 5. lokakuuta 2013

BBQ-pavut

Tämä on erinomainen lisuke grillatulle ja varsinkin savustetulle lihalle. Tämä kannattaa savustaa kypsäksi, mutta jos se ei ole mahdollista niin sitten sekaan vaikka nestesavua.

Lähde reseptille:
http://tvwbb.com/showthread.php?21966-Keri-s-Hog-Apple-Baked-Beans

Keri's Hog-Apple Baked Beans

4 viipaletta pekonia silputtuna
2 tölkkiä Heinzin valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
3rkl bbq-kastiketta, vaikkapa Sweet Baby Rays tai muu voimakas hieman savuinen kastike käy
2-3dl omenasosetta
1 sipuli silputtuna
1 vihreä paprika silputtuna
2rkl ruskeaa sokeria
2rkl worchestershire-kastiketta
1rkl keltaista sinappia, eli amerikkalaista, vaikkapa French's tuotemerkkiä. Suomalaista ruskeaa ei kannata käyttää, vaikka sitten Dijon Hunajasinappia jos ei muuta löydy.
1tl cayennepippuria
Chilejä, habaneroja ja jalapenoja oman maun mukaan silputtuna
(1rkl nestesavua)


Ruskista pekonit, sipuli ja paprika, sekoita mukaan loput aineet, lämmitä ja kaada vuokaan. Savusta 2 tuntia 120 asteessa tai vaihtoehtoisestai paista uunissa 160 asteessa noin tunti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti