Tulinen thaimaalainen possusalaatti.
1 viipaletta kassleria grillattuna. Kannattaa maustaa ihan vaikka soija-lime-chili-valkosipuli marinadilla ensin, aika kevyesti.
Grillaa hyvin ja hyvä rapea paistopinta.
1 shalottisipulia ohuena viipaleina
2dl kirsikkatomaatteja puolikkaina
puolikas kurkku sopivina palasina
3dl sellerinlehtiä pilkottuna. Löytyy esim. aasiakaupoista. Kiinalainen selleri parasta mutta kotimainenkin käy jos sattuu löytämään yksilön missä on lehdet tallessa eikä vain varret.
Kastike:
2 pitkulaista chilia palasina
3 valkosipulin kynttä
puolikas appelsiini palasina
0,5 dl limemehua
0,5 dl kalakastiketta
3 rkl palmusokeria
-blenderissä sekaisin
Sekoita ainekset, viipaloi possu ja sekoita mukaan. Tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti