sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kastikkeita kebabille

Tulinen Tomaattikastike

n. 400 gr paseerattua tomaattia (Mutti)
4rkl Sriracha  chilikastiketta
1tl Poppamiehen vampyyrisuolaa tai vaihtoehtoisesti suolaa 1tl + cayennea 1tl
1rkl punaviinietikkaa
2rkl sokeria
1tl suolaa (Maldon)
1tl jauhettua ja kuivattua valkosipulia
1tl mustapippuria myllystä
1tl paprikajauhetta
2rkl oliiviöljyä
1dl vettä

Sekoita ainekset, keitä 15min. Tarjoa lämpöisenä.


Vaalea valkosipulikastike

2dl turkkilaista jugurttia
1dl majoneesia
1tl sokeria
0,5tl suolaa
0,5tl jauhettua ja kuivattua valkosipulia
(+tuoretta valkosipulia haluamasi määrä)
0,5tl mustapippuria myllystä
2tl kuivattua korianteria

Sekoita ainekset, anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti