perjantai 14. helmikuuta 2014

Kermainen Aurajuustoananaskanapastavuoka

Tuli pistettyä vähän sitä sun tätä ja hyvää tuli, oikeastaan erinomaista. Resepti siis talteen. Kuvia ei ole, mutta suosittelen.

400gr haluamaasi pastaa, itse pistin Cappellonia koska ne ovat hauskannäköisiä.
-Keitä kypsäksi, jätä hieman kovaksi.
400gr kananfilettä, marinoi/mausta itse tai pistä marinoitua. Suikaloi
1 sipuli silputtuna
1 tölkki ananasta paloina, tuore ananas toki parempaa
3 kynttä valkosipulia
2dl Arla ruokakerma kanalle (chili-curry)
1dl kermaa
1tl cayennea
1 kolmio aurajuustoa
2tl curryjauhetta
2tl sokeria
ripaus suolaa, jos siltä tuntuu, aurajuusto ja mahdollisesti kanat ovat jo valmiiksi suolaisia

Paista kanat ja sipulit, pistä sekaan muut aineet ja murustele mukaan myös aurajuusto.
Keitä hetken aikaa kunnes seos tasoittuu ja sekoita keitetyn pastan kanssa sekaisin.

Kippaa vuokaan, päälle juustoraastetta tai viipaleita, oliiviöljyä ja koristeeksi paprikajauhetta.

Gratinoi 225 asteessa 20min.

Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti