http://www.maku.fi/reseptit/tikka-masala
3-4 kpl kanan rintafileitä isohkoina palasina
1-5 kpl tuoretta punaista thaichiliä silputtuna
4 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kpl shalottisipuli silputtuna
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl savupaprikajauhetta
1 tl inkivääriä jauhettuna
1 tl jauhettua kanelia
1 tl chilijauhetta
1 tl kurkumaa
1 kpl puntti tuoretta korianteria
2 rkl tomaattipyreetä
1,5 dl tomaattimurskaa
1 dl maustamatonta jogurttia, vaikka turkkilaista
1 dl kookoskermaa
1 dl kermaa
1 tl suolaa
2 rkl sokeria
mustapippuria myllystä
TEE NÄIN
Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää vähän öljyä.
Freesaa sipulit, chilit ja mausteseos ja lisää tomaattipyre ja murska.
Freesaa vielä heki ja laita mukaan kanat ja sekoita sekaisin. Anna kanojen saada vähän väriä.
Lisää vielä jogurtti ja kermat ja anna hautua miedollä lämmöllä kannen alla n.10-15min.
Sekoita lopuksi joukkoon tuore korianteri silputtuna ja tarjoile heti.
tarjoa naan leivän ja riisin kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti