perjantai 8. huhtikuuta 2016

Vähän niinkuin Tikka Masala

Resepti löytyi täältä jota hieman tuunasin:

http://www.maku.fi/reseptit/tikka-masala

3-4 kpl kanan rintafileitä isohkoina palasina
1-5 kpl tuoretta punaista thaichiliä silputtuna
4 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kpl shalottisipuli silputtuna
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl savupaprikajauhetta
1 tl inkivääriä jauhettuna
1 tl jauhettua kanelia
1 tl chilijauhetta
1 tl kurkumaa
1 kpl puntti tuoretta korianteria
2 rkl tomaattipyreetä
1,5 dl tomaattimurskaa
1 dl maustamatonta jogurttia, vaikka turkkilaista
1 dl kookoskermaa
1 dl kermaa
1 tl suolaa
2 rkl sokeria
mustapippuria myllystä

TEE NÄIN
Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää vähän öljyä.
Freesaa sipulit, chilit ja mausteseos ja  lisää tomaattipyre ja murska.

Freesaa vielä heki ja laita mukaan kanat ja sekoita sekaisin. Anna kanojen saada vähän väriä.
Lisää vielä jogurtti ja kermat ja anna hautua miedollä lämmöllä kannen alla n.10-15min.

Sekoita lopuksi joukkoon tuore korianteri silputtuna ja tarjoile heti.

tarjoa naan leivän ja riisin kanssa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti